>

Saturday, December 7

Proweblabs Agjencia NdërkombëtareDear Sir / Madam ,

Proweblabs Agjencia Ndërkombëtare është agjencia më e popullarizuar për Social Media , dizajn graiphic dhe website design . Ne kemi krijuar 3000 + faqet e internetit për Turqinë dhe 12000 + për të gjithë botën . Ne kemi përdorur 72 langauges për 50 + vende në botë .

Zonat tona punës janë ;

1 . Website Design : 15000 + Projektet janë të krijuar . Një gjuhë apo multilanguages ​​. Projektet tona janë të Mini Projekte, MICOR Projekte, projektet e makro dhe Elit Projetcs . Ne jemi në mbështetje të famshëm dhe të shoqërive të larta në vendet e . Ne zakonisht përdorim web softwares CMS si Joomla ! dhe Wordpress . Ne jemi duke përdorur web softwares 120 + CMS . Ne jemi duke krijuar faqet e internetit e-commerce dhe faqet e internetit B2B . Ne mbështesim të NVM , kompani , personi , studentët e universitetit , studentë , akademikë , mësues , prodhuesit , media lokale , objekte turistike , agjencitë e udhëtimit , spitalet , profesioneve , organizatave civile , autoritetet ligjore , zyrat qeveritare etj

2 . Dizajn grafik : 9000 + Projektet janë të krijuar . Ne jemi duke krijuar grupe të përsosur e identitetit të korporatave , vizitë kartë , logo , afishe , letër letër me kokë , zarf letër me kokë , flamur , flamur , web kit web UI dhe shumë më tepër .

3 . Image Media Social dhe Menaxhimi : 6000 + Projektet janë të krijuar . Ne mbështesim të gjithë personave dhe të gjitha kompanitë në një shtete ose për ndërkombëtar .

     a . Social Media personale dhe Corporate Image : Krijimi llogaritë tuaja Social Media , organizimin llogaritë tuaja , duke krijuar faqe dhe grupe , të krijuar komunitete , duke krijuar Temat Trendi , duke botuar informacione personale , materialet e punës botuese , etj

     b . Menaxhimi Media Social : Menaxhimi i llogarive tuaja me vizion profesional .

     c . Social Media Marketing Përmbajtja : Ju mund të blini paketa tona përmbajtje për rritje të komuniteteve tuaja Social Media . Paketat tona janë paketë të vogël me madhësi , paketë të mesme dhe të mëdha me madhësi paketë .

     d . Social Media Marketing : Ju mund të futur youself , kompaninë tuaj , organizatën tuaj dhe për të shitur produktet dhe shërbimet tuaja . Ne do të ndihmojë për të ju për marketing si ballë për ballë me njerëzit në Social Media .

4 . Emailing : 11000 + Projektet janë të krijuar . Ju mund të prezantoj veten me emailing duke dërguar miliona email në vendet tuaja ose në mbarë botën .

5 . Zyrat Virtual : 3000 + projekte janë të krijuar . Ju mund të blejë disa shërbime si zyra virtuale në Stamboll, Turqi dhe në Nju Jork , SHBA .

6 . Professional Email Stampa : 10500 + Projektet janë të krijuar . Ne krijimin e template profesional e-mail për të shitur produktet dhe shërbimet tuaja ose futjen veten , kompaninë tuaj ose organizatën tuaj .


Të gjithë të lirë për projekte të veçanta :

1 . Proweblabs Golden Girls Club : vajzat e zgjuara dhe bukur po punojnë për idetë e saj me tonë të mbështet të lira të internetit dhe të lirë Social Media mbështet . Ne jemi duke krijuar blog , e-commerce, futjen , lajme , faqet e internetit të revistës për të. Gjithashtu ne jemi futur atë në faqet e internetit Social Media . Projektet mund të jetë për zonën lokale ( vetëm një vend ) ose për ndërkombëtar .

2 . Smart Gratë Club : Gratë zgjuar dhe aktive janë duke punuar për jetë të përsosur . Gratë zgjuar dhe të bukur po punojnë për idetë e saj me tonë të mbështet të lira të internetit dhe të lirë Social Media mbështet . Ne jemi duke krijuar blog , e-commerce, futjen , lajme , faqet e internetit të revistës për të. Gjithashtu ne jemi futur atë në faqet e internetit Social Media . Projektet mund të jetë për zonën lokale ( vetëm një vend ) ose për ndërkombëtar .

3 . Superior Gratë Club : gratë më aktiv dhe të vetë- besim janë duke punuar për ide të mëdha në vendet e . Gratë zgjuar dhe më aktive janë duke punuar për ide të saj me tona mbështet lira të internetit dhe të lirë Social Media mbështet . Ne jemi duke krijuar blog , e-commerce, futjen , lajme , faqet e internetit të revistës për të. Gjithashtu ne jemi futur atë në faqet e internetit Social Media . Projektet mund të jetë për zonën lokale ( vetëm një vend ) ose për ndërkombëtar .


Agjent Përfaqësuesi janë të kërkuar ;

Ju mund të jetë agjent tonë përfaqësues në vendin tuaj . Nëse doni të jetë agjent tonë përfaqësues , ju lutem na dërgoni informatat tuaja personale ( emri , mbiemri, adresa postare, pushtuese , data e lindjes , vendi , qyteti , numrin e telefonit , numrin e telefonit celular , faks , e-mail , 3 imazhin e ndryshme personale , tuaj idetë , projektet tuaja ). Ju mund të jetë një student , një NVM-ve , një akademik , pronari i kompanisë , pronari zyra , pronar zyra në shtëpi , etj Nëse ju doni atë , ju lutemi të përgatisë një dokument të futur për përdorim në vendin tuaj dhe të na dërgoni një kopje në gjuhën tuaj lokale dhe të në gjuhën angleze . Ne do të dërgojë kontratën në lidhje me Përfaqësuesin e Marrëveshjes Agjenti .


Ju lutem vini re se ;

Ju lutem kontaktoni me vetëm anglisht . Ju mund të përkthehet artikullin tuaj në anglisht me Google Translate platformë . Përkthyes tona janë duke punuar shumë për projekte të konsumatorëve . Gjithashtu ne jemi duke punuar në të shkruar kode . Ne do të kthehemi tek ju në 24 orë .


Ne do të jenë të lumtur për të dhënë disa shërbime për ju ;

Nëse ju doni të marrë një shërbim nga Agjencia Proweblabs rreth Website Design , Graphic Design dhe Social Media Image - Menaxhimit , ju lutem na dërgoni mendimet tuaja dhe informatat personale të tilla si " si shërbimet keni nevojë " , " ajo që duhet të jetë Properties Servis tuaj ' " , " e cila gjuhë Wil të përdoren në projekt " , " informacione tuaja të kontaktit " , etj


pagesat ;

Ju mund të transferimit të parave me Google Checkout ose Paypal-it , edhe transferimit bankar . ne do të ju dërgojnë të gjitha detajet .

Të fala,

Z. Bulent Turgut
CEO dhe Menaxher i Projektit
Proweblabs Agjencia Ndërkombëtare

Adresa : Hashoca Mah 114 Sk 16/9
Akhisar 45200 Manisa , Turqia
Phone : +90 555 5736258
Email : proweblabs@gmail.com
Email : burgutex@hotmail.com

Blog : http://proweblabs-ajans.blogspot.com
Blog : http://proweblabs.blogspot.com
Blog : http://proweblabs-agency-international.blogspot.com
Blog : http://proweblabsww.blogspot.com

Facebook : http://www.facebook.com/proweblabs
Facebook : http://www.facebook.com/watchtoweroftr
Facebook : http://www.facebook.com/burgutex
Facebook : http://www.facebook.com/hbpint

Twitter : http://www.twitter.com/proweblabs
Twitter : http://www.twitter.com/burgutxultimate

Google + : https://plus.google.com/u/0/+B % C3 % BClentATurgutProweblabs

Ju lutemi të na shtoni si mik tuaj në rrjetet sociale , dhe " si " artikujt tonë , " na ndjekin ", në rrjetet sociale , shtoni fushat tuaj të interesuar , na ndiqni me email në Blogger blogs kompanisë , shkruani komentet dhe mendimet tuaja , ndani fotot tuaja dhe video në rrjetet tona sociale . Ne u japim disa dhurata për miqtë tanë për 3 herë në një vit .

author

This Post Was Written By :

Proweblabs Agency International is established by Master Burgut (Mr. Bulent Turgut)in 2001. Proweblabs has interested in website designing, graphic designing, Social Media image and management, Social Media Marketing, viral marketing, emailing, business solutions, e-commerce and B2B services, all in one internet introducing and image solutions, printing, publishing, press, promotion, etc. Todays we use 72 major languages for more than 50 countries.

Our creative partners are 128 persons worldwide. Also Proweblabs has 115 persons in 2013.

Get Free Email Updates to your Inbox!

Newer Post Older Post Home

0 yorum:

Post a Comment